05
Oca

İstanbul Kombi Yenileme

İstanbul kombi yenileme hizmeti için ihtiyacınız olan projenin bir mühendis tarafından çizilmesi gerekir. Mühendisler, sizin için en iyi tesisatın yapımında bilinçli kişilerdir. Bu yüzden işini çok iyi bilen kişilerden hizmet alınması her durumda önemlidir. Kombi yenileme sürecinin en iyi şekilde olması, seçtiğiniz kombinin tipine göre değişmektedir.

Kombinin bazen onay gerektirmeden değiştirilmesi mümkün olurken bazen de bu mümkün olmaz.

  • Yoğuşmalı kombilerin gene aynı tipte yenilenmesi,
  • Hermetik sistem kombi değişimleri,
  • Hermetik kombiden yoğuşmalı kombi tipine geçiş onay gerektiren bir durum değildir.

Ancak bacalı kombiden hermetik tipe geçiş, ya da bacalıdan yoğuşmalıya geçiş sürecinde uzmanlar hizmet vermektedir.

Proje Değişimi Uzmanlık İster

Proje değişimi için uzmanlık gerektiren durumlar son derece önemlidir.  İstanbul kombi yenileme İGDAŞ onayının hızlı olarak gerçekleşmesiyle mümkün olmaktadır. Değiştirilmesi gereken projelerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için mühendislerimiz size destek vermeye hazır olacaktır. Proje desteğinin sağlanması için ihtiyaç duyulan tüm süreçlerin başarılı bir biçimde kontrol edilmesi gerekir. Uzmanların yardımıyla yararlanabileceğiniz çok sayıda tasarım toplu konut projelerinin yenilenmesinde de kullanılır. Merkezi sistem projelerin en iyi şekilde tasarlanmasını sağlamak istiyorsanız proje çizimi önemli bir ihtiyaç olacaktır.

Müşteri Memnuniyeti Sağlamak

%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren firmamız yeni ve eski tüm yapılarda hizmetinizdedir. Yenilenen ya da yenilenmesi beklenen projelerin başarılı biçimde tasarlanması gerektiğinde uzmanlarımız size gereken belgeler listesini verir. Bu belgeler tamamlandıktan sonra tüm süreçleri biz sizin adınıza hallederiz.

İGDAŞ tarafından hızlı biçimde onaylanan projeler, ısınmanızı ve sıcak su ihtiyacınızı kısa sürede karşılar. %100 sorunsuz bir süreç yaşamak istediğinizde her zaman bize güvenebilirsiniz. Böylece yenilenen kombileriniz, yenilenen doğalgaz tesisatlarınız daha kısa sürede kullanıma hazır hale gelecektir.

Mühendislik Desteği

İstanbul kombi yenileme Başar Altan Mühendislik ve ekibi sayesinde proje teslimli hizmet vermektedir. Kombinizi neyle değiştirirseniz değiştirin memnun kalacağınız sonuçlara ulaşmak için bizimle çalışmayı tercih edinç Her koşulda memnuniyetinize önem veren bir ekiple birlikte olmanın rahatlığını yaşamanız mümkün olacaktır. En kısa sürede temiz enerjinize ulaşmak için bizi hemen arayın.